Madoka

Poster Campagne

Je hebt onze posters zien hangen in je departement, en je vraagt je waarschijnlijk af: wat biedt ISW nu juist aan?

Je bent onwaarschijnlijk ooit al in aanraking gekomen met webpaginas en afbeeldingen online. ISW biedt de mogelijkheid aan om jouw webpagina, foto’s, bestanden online te plaatsen, zodat mensen rondom jou deze ook kunnen bezichtigen.

Je hebt zeker vele werkjes te maken. Beu om deze altijd op je usb stick te moeten plaatsen? Ook hier kan ISW jou een handje helpen: we bieden namelijk 1GB plaats aan waarop jij al je bestanden kan bewaren en later weer kan raadplegen. Ook thuis! Zo heb je nooit meer last van een usb stick die wel eens durft stuk te gaan.

Je kan ook met Madoka 24/7 online zijn met je MSN account, zo hoef je nooit meer een gesprek te missen en kan je later lezen wat er tegen jou gezegd was.

Blijf je toch nog zitten met vragen? Mail dan even naar: pr@isw.student.khleuven.be

Voor wie:

  • Voor KHLeuven studenten en personeel

Wat het kost:

  • 5 EUR per academiejaar

Zo vraag je een account aan:

  • Volg de stappen op http://isw.student.khleuven.be/registratie
  • Je stort 5 EUR op de rekening van ISW BE03 7330 2225 7284 (BIC = KREDBEBB) met vermelding van je naam en studentennummer (belangrijk!), of geeft het geld in eengesloten omslag aan een ISW lid in het ISW lokaal (dep. G&T)
  • Print de Deontologie en het aanvraagformulier af en stuur deze ondertekend op met de post naar:Departement G&T TAV ISW,Herestraat 493000 Leuven
  • Wanneer we je ondertekend aanvraagformulier en je betaling hebben ontvangen,sturen we je een mail op je @student.khleuven.be adres,met je gebruikersgegevens voor de shellserver.